Webbutveckling

Behöver ni en ny, responsiv hemsida (som funkar lika bra i telefonen och surfplattan som på datorn) som är lätt för besökarna att förstå? En säljande webbplats både till utseende och information? Då har ni kommit helt rätt!

Vi kan hjälpa er att städa upp på er befintliga hemsida eller få en helt ny och gnistrande hemsida med användarvänlighet i fokus.

Vi jobbar i WordPress, som är en av världens mest populära plattformar för webbutveckling. Deras CMS (alltså där ni loggar in för att uppdatera er hemsida) är användarvänligt och självklart får ni en utbildning i hur ni gör.

Vi har fasta priser för att ni alltid ska veta hur mycket det kommer kosta. Självklart kan vi även hjälpa till med skalbar hosting (ett webhotell som alltid kan hantera den mängd trafik som kommer in till er hemsida, oavsett om ni över natten skulle bli lika populära som Justin Bieber hos tonårstjejerna), drift av sidan och support vid behov.

Vi hjälper även till att skriva nya, fräscha texter till er hemsida om ni vill slippa det själv. Klicka här för att läsa mer om det!

Våra tjänster

Referenser

Vi är grymt nöjda med så väl samarbetet som vår nya hemsida!

Johan Västerberg Björns Åkeri

Nu har vi en modern hemsida som folk förstår!

Tobias Björkgren Dewatech

Vi bygger allt utom hemsidor - tur att vi fick tips om Johanna!

Kalven Kossan o Kalven Bygg AB