Nyheter

11 januari 2017

Lägger du alla digitala ägg i samma korg?

Gällande marknadsföring i sociala kanaler får vi får ofta frågan ”men vilken kanal är bäst, egentligen?”. För att kunna svara på den frågan behöver man veta företagets målgrupp och visioner. Det snabbaste..Läs vidare »

1 december 2016

Gilla & dela på Facebook – vad säger egentligen reglerna?

Så är den här, julmånaden. Snön är borta och bocken är bränd men vi får i alla fall pynta med ljus, glitter och adventskalendrar. Det sista väljer även många att..Läs vidare »

21 november 2016

Är du den nya stjärnan på kontoret?

Det går fort när man har roligt! Vissa dagar går dock tiden lite för fort och jag hinner inte riktigt med… Det är flera nya, spännande uppdrag på gång och jag..Läs vidare »

6 oktober 2016

Sökmotorskolan 1.0

  Jag får ofta frågan på vad man egentligen gör när man sökoptimerar en hemsida. Den frågan är inte helt enkelt att besvara med några få meningar men sammanfattningsvis ser man..Läs vidare »

5 oktober 2016

Åh nej!

Vi har fått höra att det saknas tidigare publicerade inlägg på hemsidan. JÄTTEKUL att inläggen blir lästa och att ni vill komma tillbaks och läsa dem igen! Och självklart JÄTTETRÅKIGT..Läs vidare »

15 februari 2016

Dagliga små bitar av visdom

Gillar du att få dig en snabb aha-upplevelse, lära dig nya saker i portionsförpackning eller vill du kanske bara lära dig hur man kan sammanfatta ett nyhetsbrev kort, koncist och..Läs vidare »

9 februari 2016

Fler Instagramkonton åt folket!

Det är sant, även om jag knappt kan tro det själv. Instagram har äntligen tagit sitt förnuft till fånga! För oss som sköter om mer än ett Instragramkonto har det..Läs vidare »

1 februari 2016

Workshop: Sociala medier – en crash course!

Med stor glädje har vi nöjet att presentera nästa workshop i ordningen: Sociala Medier – en crash course! Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. Pinterest. YouTube. Snapchat. Vine. Det finns mycket att vinna på att ha en relevant..Läs vidare »

1 februari 2016

Våra efterfrågade workshops är här!

Redan innan Digitala Färdigheter var officiellt, hade förfrågningarna på utbildningar inom digital marknadsföring börjat dyka upp. Jättekul, tycker vi! Därför lanserar vi nu, på efterfrågan, våra workshops!  Hur det går till?..Läs vidare »