En samling färdigheter

Digitala Färdigheter består av Johanna Färdigh och en samling grymt kompetenta samarbetspartners. Med Johanna som projektledare och de tekniska spetskompetenserna hos våra samarbetspartners hjälper vi ert företag att synas bättre på nätet!

Johanna Färdigh har jobbat med marknadsföring och kommunikation sedan 2004. Intresset för reklam och budskap har hon haft med sig ända sedan barnsben – året då det hela började var 1992. TV4 blev äntligen marksänt och en helt ny värld öppnade sig. Medan hennes systrar jublade åt det utökade programutbudet, jublade Johanna åt reklampauserna. Redan då visste hon att det här var det hon skulle jobba med! Hon tjatade åt sig fler än det tillåtna antalet praktikplatser på en och samma arbetsplats och fick spendera tid med sin förebild faster Gunvor, copywritern. Datasalen på skolan var en av favoritplatserna även om utbudet var minst sagt begränsat 1997.

Sen vet ni hur det blir. Några år i USA här, ett antal år inom konferensbranschen där och en ständig passion för marknadsföring, internet och det skrivna ordet som en röd tråd. Så kom Eniro och Din Del in som en stormvind, med en strid ström av kundmöten, annonser att planera och ett jobb som gjorde att måndagen blev en av veckans favoritdagar (och ja, det är den fortfarande!). Ett analogt jobb på dagtid, ett växande intresse för det digitala på fritiden. Med gedigna kunskaper i det engelska språket, kundservicen inpräntad i ryggradens DNA och den där lilla uppfinningen internet blev kommunikationens värld om möjligt ännu roligare. Det blev bloggar, utbildningar inom kreativt skrivande och en saltomortal ner i sökmotorernas värld.

Och det är där vi är idag!

Med en vässad penna, en strukturerat kreativ hjärna och möjligheterna med den digitala världen finns det inga gränser – vilket innebär att precis allt är möjligt!

Vad har du för möjligheter? Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret till höger så pratar vi vidare om det! Vill du prata något helt annat så är yoga, skogen eller vilken bok du senast läst (och varför) heta tips!

Referenser

Vi är grymt nöjda med så väl samarbetet som vår nya hemsida!

Johan Västerberg Björns Åkeri

Nu har vi en modern hemsida som folk förstår!

Tobias Björkgren Dewatech

Vi bygger allt utom hemsidor - tur att vi fick tips om Johanna!

Kalven Kossan o Kalven Bygg AB